Spørgsmål og svar


Det spørger kunderne oftest om

Har du spørgsmål til din aftale, vores priser, leverandørskift eller andet, kan du forhåbentlig finde svar her – eller blive hjulpet videre. Listen indeholder de spørgsmål, vores kunder oftest stiller. Hvis ikke du kan finde et svar her, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 21 30 40.

​Det gør du, fordi din bolig ligger i Dansk Gas Distributions område, og du skal betale distributionsomkostninger til os. Distributionsomkostningerne omfatter skatter, afgifter, abonnement og transport af gassen til dig som modtager. Du får en særskilt faktura på dit forbrug af gas fra din gasleverandør.
Kontakt os på tlf. eller på distribution@danskgasdistribution.dk
​Det pågældende brev sendes til alle de kunder, der skifter leverandør/aftale i Dansk Gas Distribution A/S område , da det er at betragte som leverandørskifte.
Kontakt kommunen for at få bekræftet, at det er tilladt at ændre energiform. Send derefter en mail til distribution@danskgasdistribution.dk Priser og yderligere information findes her.

​Kontakt din nuværende – eller din kommende – gasleverandør. Så får vi automatisk besked.

Læs mere om flytning
Du skal åbne https://kunde.danskgasdistribution.dk i din browser og logge ind med dit kundenummer og din adgangskode. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du finde den på alle regninger, du har modtaget efter den 1. oktober 2017. Hvis du har oplyst din e-mail adresse til os, kan du få tilsendt adgangskoden ved at indtaste e-mail adressen på forsiden af selvbetjeningsportalen og trykke på SEND-knappen. Du kan også få oplyst adgangskoden ved at kontakte vores kundeservice.
​Når du skal taste en aflæsning ved leverandørskifte og produktskifte, skal du gå ind under "ny aftale".
​Det skyldes, at du har skiftet gasleverandør, eller at du har lavet en ny aftale med din nuværende gasleverandør.

​Der er ingen reduktion i prisen for stikledningen, hvis du selv vil grave, da vi har en aftale med en ekstern entreprenør.

Se mere her
Du kan kontakte os på telefon eller sende en mail til distribution@danskgasdistribution.dk
Du kan kontakte os på telefon eller sende en mail til distribution@danskgasdistribution.dk
Du kan kontakte os på telefon eller sende en mail til distribution@danskgasdistribution.dk
​Din gasleverandør er den, du betaler for selve gassen. Du kan se hvilken gasleverandør, du har, på din seneste regning fra den pågældende virksomhed.
Du kan sende os en mail på ledningsinfo@danskgasdistribution.dk – eller se, hvor din gasledning ligger her.